Subscribe:

luni, 15 decembrie 2014

Pariuri demențiale pe scor corect. DOAR pentru pariorii cu sânge rece

Soccer
Există pariuri pentru care chiar trebuie să ai nervi tari. Și mulți bani de început. Într-adevăr, câștigurile sunt pe măsură, mult mai mari ca de obicei, dar și riscurile sunt la fel. Și tensiunea nervoasă.
Un astfel de pariu este Martingale pe scor corect. În campionate precum Franța (Liga 1), Italia (Liga 1 și 2) sau Rusia (Prima Divizie). Sau, ideal, la campionate europene sau mondiale.
Ce înseamnă Martingale pe scor corect? Relativ simplu: joci pe un anumit scor până intră, adăugând defiecare dată toate pierderile anterioare. Și există două variante de joc.

A. Aceeași echipă
Iei aceeași echipă și pui că va termina cu scorul de 1-1. De exemplu, după trei – patru etape scurse din campionatul Franței, luăm Ajaccio (sau oricare alta). Pariem că va face 1-1 până când va afce acest scor.
De ce 1-1? Poate fi luat orice alt scor, dar o analiză atentă ne spune că scorurile de 1-0, 0-0 și 1-1 sunt cele mai frecvente în prima ligă din Franța. Să zicem că am pariat 50 de lei în primul meci al lui Ajaccio, dar că echipa franceză nu a terminat a scorul nostr. Pe biletul următor punem o sumă mai mare, adăugând și ceea ce am pierdut la biletul anterior. Și tot așa până câștigăm.
Iată cum ar arăta o astfel de strategie:
  • Ajaccio – Evian 1-0. Pariat 10 lei, cotă de 7 la 1-1. Meci pierdut. Total pariat = 10 lei
  • Lyon – Ajaccio 2-0. Pariat 30 lei, cotă de 7 la 1-1. Meci pierdut. Total pariat = 40 lei (30 acum + 10 lei din biletul anterior).
  • Ajaccio – Reims 0-0. Pariat 90 lei, cotă de 7 la 1-1. Meci pierdut. Total pariat = 130 lei (90 acum + 40 lei din biletele precedente).
  • Ajaccio – PSG 0-1. Pariat 170 lei, cotă de 7 la 1-1. Meci pierdut. Total pariat = 300 lei (170 lei pariați acum + 130 lei din biletele precedente).
  • Ajaccio – Rennes 1-1. Pariat 400 lei, cotă de 7 la 1-1. Meci câștigat. Sumă câștigată = 2.500 lei (400 X 7 = 2.100 lei din care scădem tot ce am pariat până acum, 400 lei pe acest bilet + 300 lei din biletele precedente).
Pentru a eficientiza metoda, unele meciuri pot fi sărite, deși e riscant. De exemplu, în situații în care e greu de crezut că Ajaccio va face 1-1 în deplasare la Monaco. În plus, nu e nevoie neapărat de majorat suma de fiecare dată, ca la Martingale la egal, deoarece aici cota e mult mai mare și putem menține sume mici. De exemplu, putem paria aceeași sumă pe primele trei bilete. Începem cu 50 de lei pe primul bilet, la fel al doilea, la fel al treilea, chiar și al patrulea. Dacă al patrulea îmi intră, rezultă un câștig de 350 lei, din care scădem 200 lei (cele patru bilete pariate pănă atunci).
B. Echipe diferite
O altă variantă ar fi să joci acest scor meci după meci, pe echipele din același campionat pănâ intră acest scor. Pentru acest lucru însă, e nevoie ca meciurile să se desfășoare la ore diferite și nu concomitent, ceea ce e cam dificil, nu toate meciurile au ore diferite de diputare. Dar cee mai multe au. Bineînțeles, pentru simplificare, pute renunța la anumite meciuri, depinde și de scorul pe care vrem să-l jucăm. Dacă mergem pe 2-1 bat gazdele, e greu de crezut că Ajaccio va bate acasă pe Monaco cu acest scor.
Ideal de jucat astfel este la campionatele mondiale sau europene întrucât toate meciurile (cel puțin în grupe) se dispută la alte ore. Și aici poate fi luat un 1-1, mai ales în meciurile grele, în semifinale. De asemenea, meciurile prea dezechilibrate se sar.
Care e riscul asumat al acestei metode? Că nu poate fi anticipat numărul de meciuri care se vor disputa până ne iese scorul dorit. Statistica arată că în maxim 5-6 meciuri iese acest scor. Dar tot statistica ne oferă și excepții.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates