Subscribe:

luni, 15 decembrie 2014

Cum să câștigi intotdeauna din pariuri sportive.

Manchester United v Manchester City - Old Trafford

Nu, nu este Martingale, nu este o schemă piramidală sau vreo șmecherie. Este o metodă simplă, din care poți câștiga constant la pariuri sportive.
Dacă te mulțumești cu un profit mic, dar sigur și constant, atunci vă prezentăm o metodă simplă, dar extrem de eficientă.
Fotbal cu risc scăzut
În primul rând, alegem sportul pe care vom paria. Iar acesta este fotbalul. Ideea de baza este următoarea: încercăm să obținem o cotă 2, care să dubleze suma pariată și din cât mai puține meciuri.
În al doilea rând, vom alege doar meciuri dezechilibrate, unde joacă echipe puternice (cele mai bune echipe din campionatele lumii). Pentru aceasta, facem o listă cu cele mai puternice echipe din campionatele mari ale lumii și analizăm de fiecare dată meciurile în care joacă. Nu menținem aceleași echipe mai mult de două meciuri consecutiv! De obicei, la un astfel de meci echipa favorită are o cotă de 1,3 -1,4.

De exemplu, Manchester United cu o echipă din subsolul clasamentului englez. Iar pentru a reduce factorul de risc, punem pe bilet doar două astfel de meciuri care impreuna fac cota 2! Adică se dublează câștigul.
7 din 10
Mai mult: întotdeauna pariem aceeași sumă pe fiecare bilet! Iar la finalul unei luni, tragem linia și vedem care este rezultatul. Iar potrivit statisticilor, 7 din 10 astfel de bilete ies câștigătoare.
Să presupunem că mizăm 100 de lei pe fiecare bilet. După zece bilete, am cheltuit 1.000 de lei, iar dacă vom căștiga 7 din 10 meciuri, atunci avem un profit de 400 de lei. Dacă 7 bilete pe care am pariat 100 de lei ies câștigătoare, atunci avem 1.400 lei.
Scăzând suma pariată inițial, adică 1.000 de lei, rezultă un profit de 400 de lei. Treptat, putem mări suma pariată, dar cu mare atenție, doar dupa ce metoda a fost testată deseori.
Reguli
Foarte important este ca pariorul să-și stabilească o serie de reguli pe care să nu le încalce niciodată (citiți aici regulile obligatorii pentru ca un parior să aibă succes). Una din acestea ar fi să nu-și modifice metoda de pariat, să nu adauge echipe în plus pe bilet, chiar dacă meciurile respective par extrem de tentante.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates