Subscribe:

luni, 15 decembrie 2014

Cea mai tare schemă de pariat: ieși în câștig chiar dacă pierzi 60 – 70% din meciuri





Manchester-United-v-ArsenalO schemă foarte apreciată de pariorii cu vechime este cea axată pe egaluri. Pentru un egal, cota este de minim 3 – 3.20, putând ajunge chiar și până la 6-7 în cazuri speciale. Schema pe care v-o propun
în continuare constă în zece bilete. Pe fiecare bilet punem un singur meci, în cotă X, egal. Avem, așadar, zece meciuri pe care noi le vedem terminându-se la egalitate. Câte un meci pe bilet. Parierea se face pe aceeași sumă de bani. Adică, punem aceeași sumă pe fiecare bilet.
Pentru a obtine profit trebuie sa nimerim 4 din 10 rezultate de egalitate. Sa zicem ca mizam 10 lei pe fiecare. Castigand 4 dintre pariuri, avem :
  • 4 X 3 X 10= 120 lei, in conditiile in care am investit 100 lei (10 bilete X 10 lei), deci un profit de 20%. Mai mult, dacă ne ies 3 bilete, iar cotele sunt de circa 3.30, atunci ne scoatem suma investită. Suntem chit, nu am pierdut ș nu am câștigat nimic. Astfel, putem fi pe zero cu o pierdere de 70% a pariurilor.
Avantaje
 
 
Un prim avantaj al acestei metode este simplitatea ei. Nu trebuie decat sa alegem 10 meciuri pe care sa pariem aceeasi suma, fara sa ne batem capul cu calcule. Un alt avantaj ar fi ca putem alege meciuri care se desfasoara in acelasi timp.
De asemenea, e bine să avem în vedere campionate cu multe egaluri, gen Franța, Italia. În plus, e nevoie de cercetări destul de detaliate pentru a vedea care echipe, din ce campionate, nu au mai făcut egal de mult.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Blogger Templates